Torbalılı futbolcuya Sakarya’dan kanca
Torbalılı futbolcuya Sakarya’dan kanca
İçeriği Görüntüle

Torbalı’nın en merkezi konumlarından biri olan 5014 Sokak’taki 3+1 daire, mahkeme kararıyla açık artırma usulüyle satışa çıkarılıyor. Emsallerine göre oldukça uygun fiyatla değerlenen daire için muhammen bedel 2.100.000 TL olarak belirlendi. Ulaşım olanakları ve sağlık-kamu kurumlarına yakınlığı ile dikkat çeken dairenin, yatırımcılar ve oturum amaçlı konut arayanlar için önemli bir fırsat sunduğu belirtiliyor.

Toplu Taşıma ve Tüm Kamu Hizmetlerine Yürüme Mesafesinde

Torbalı Mahallesi’nde yer alan A Blok 5. kattaki 23 numaralı daire; Torbalı Devlet Hastanesi’ne 310 metre, Adliye’ye 237 metre, Diyaliz Merkezi’ne 185 metre mesafede bulunuyor. Aynı zamanda İzban’a 960 metre, pazar yerine 750 metre, ana caddelere ise sadece birkaç dakikalık yürüme mesafesinde.

Binada asansör mevcut olup, doğal gaz bağlantısı da hazır. 3 oda, salon, mutfak, banyo, ebeveyn banyosu, kiler ve 2 balkondan oluşan dairede iç donanımlar oldukça kullanışlı.

İki Farklı Açık Artırma Tarihi Belirlendi

İzmir İcra Dairesi’nin 2017/2188 TLMT. sayılı dosyası kapsamında gerçekleştirilecek satışta ilk artırma 26 Ağustos 2025 saat 14.57’de başlayacak ve 2 Eylül 2025 saat 14.57’de sona erecek. İkinci artırma ise 24 Eylül – 1 Ekim 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Tüm ayrıntılar ve başvuru için esatis.uyap.gov.tr adresinde 2017/2188 TLMT. dosya numarasıyla bilgi alınabiliyor.