Torbalı’da uzun yıllar belediye bünyesinde görev yapan Mustafa Akan, yaşamını yitirdi. Torbalı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde tanker şoförü olarak çalışan ve çalışkanlığı ile çevresinde sevilen bir isim olan Akan, geçtiğimiz ay emekli olmuştu.
Edinilen bilgilere göre Akan, emekli olduktan sadece bir gün sonra beyin kanaması geçirerek felç kaldı. Yaşadığı sağlık sorununun ardından tedavi süreci devam eden Akan, yaklaşık 10 gün önce yeniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan iki çocuk babası Akan’dan bugün acı haber geldi.
Henüz 44 yaşında hayatını kaybeden Mustafa Akan’ın vefatı ailesi, yakınları ve belediye camiasında büyük üzüntü yarattı. Uzun yıllar boyunca belediyede özveriyle çalışan Akan’ın görev yaptığı süre boyunca çalışma arkadaşları tarafından sevilen ve saygı duyulan bir isim olduğu öğrenildi.
Mustafa Akan’ın cenazesi, bugün öğle namazına müteakip Dirmil Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Dirmil Mezarlığı’nda toprağa verilecek.





