AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, üye çalışmaları ile dikkat çekiyor. 30 Bin’e yakın üyesiyle İzmir’in en büyük ilçe teşkilatı olan AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, son bir yılda 3 bin 500 üye yaptı. Yılmaz Girgin başkanlığında adeta üye seferberliği ilan eden AK teşkilata genç üyelerin çoğunlukta olması dikkat çekti. Üye olanların 2 Bin 500’e yakını ilk defa bir siyasi partiye üye olan genç isimlerden oluşuyor. Çeşitli sebeplerle üyeliğini iptal eden yaklaşık Bin kişi de tekrar üye olarak partisine geri döndü.

TEŞKİLAT BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

İlçe başkanı seçildiği günden bu yana teşkilat çalışmalarına ağırlık veren AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Yılmaz Girgin, üye yapısından mahalle yönetimlerine kadar birçok önemli değişikliğe imza attı. Girgin’in bu çalışmaları neticesinde AK teşkilat hem yenilendi hem de gençleşti. Birçok yeni isim partide görev alarak, saha çalışmalarına katıldı. Girgin ve ekibinin bu başarısı İzmir’in diğer ilçelerine de örnek gösteriliyor.

Torbalı’da tarih ve tarım yok edilmek isteniyor
Torbalı’da tarih ve tarım yok edilmek isteniyor
İçeriği Görüntüle

AK TEŞKİLATIMIZIN GÜCÜNÜ GÖSTERİYOR

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Yılmaz Girgin, “Son bir yıldır ana kademe, kadın ve gençlik kollarımızla üye çalışmalarımıza büyük yoğunluk verdik. Bu süre içerisinde yaklaşık 3 Bin 500 üye yaparak bir rekora daha imza attık. Bu başarının arkasında AK teşkilatımızın emekleri, çabaları, gayretleri var. 7 gün 24 saat sahada aktif bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

GENÇLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Girgin, “Üye çalışmalarımız bundan sonra da aynı azimle devam edecek. Özellikle gençlerimize buradan çağrıda bulunuyorum; büyük ve güçlü Türkiye yolunda, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı vizyonuyla başlattığı bu harekete sizleri de davet ediyoruz. AK Parti çatısı altında, büyük ve güçlü AK ailemize katılmaya davet ediyorum. Gelin bu kutlu davada sizler de yerinizi alın. Partimize yeni üye olan ve önceki üyelerimize de selamlarımı, sevgilerimi iletiyorum” dedi.