Torbalı Engelliler Spor Kulübü, Uluslararası İşitme Engelliler Haftası nedeniyle Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’i ziyaret etti. Başkan Demir, geçtiğimiz yıl Türkiye İşitme Engelliler Futbol Ligi’nde şampiyon olan kulübün yönetim ve sporcularını makamında ağırladı.

Gülşah Durbay Anısına Torbalı’da Hayır Lokması Döküldü
Gülşah Durbay Anısına Torbalı’da Hayır Lokması Döküldü
İçeriği Görüntüle

Torbalı Engelliler Spor Kulübü tarafından Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir'e isminin yazılı olduğu forma hediye edildi. Başkan Demir'e katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Torbalı Engelliler Spor Kulübü’nün başarılarıyla Torbalı’ya gurur yaşattığını ifade eden Başkan Demir, Torbalı Belediyesi olarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti. Samimi bir ortamda geçen görüşmede “Engellerin beraber yıkılacağı” mesajı verildi.

Gerçekleşen görüşmeyi sosyal medya hesaplarında “Torbalı’nın Şampiyonlarını Misafir Ettik” başlığı ile paylaşan Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, şu ifadelere yer verdi;

“Uluslararası İşitme Engelliler Haftası dolayısıyla belediyemizin kıymetli Engelliler Spor Kulübü’nün yönetim ve oyuncu kadrosunu belediyemizde ağırladık.

Türkiye İşitme Engelliler Futbol Ligi’ni geçtiğimiz sezon şampiyonlukla tamamlayıp kupayı ilçemize kazandıran işitme engelli sporcularımızı bir kez daha yürekten kutluyorum. Gururumuz oldunuz!”