Torbalı'nın Subaşı Mahallesi'nde bulunan bir fabrikada çıkan yangın, Torbalı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü personelinin dikkati ve ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre, bölgede görev yapan Yapı Kontrol Müdürlüğü personeli fabrikadan yükselen duman ve alevleri fark ederek durumu vakit kaybetmeden itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale etti.

Torbalı'da Tarımsal Üretim İçin Sahada Yoğun Mesai
Torbalı'da Tarımsal Üretim İçin Sahada Yoğun Mesai
İçeriği Görüntüle

Yangın söndürme çalışmalarına Torbalı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü personeli ile zabıta ekipleri de destek verdi. Ekiplerin koordineli çalışması sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, alevlerin fabrikanın çevresindeki tarım alanlarına sıçraması da anında yapılan müdahaleyle önlendi.

Zamana karşı verilen mücadele sayesinde olası büyük bir facianın önüne geçilirken, yangında daha büyük çaplı zarar oluşmasının da engellendiği öğrenildi.