Torbalı Belediyesi ekipleri, hafta sonu da çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Kent genelinde 7 gün 24 saat sahada olan belediye ekipleri, hafta içi ya da hafta sonu fark etmeksizin vatandaşların taleplerine yanıt vermek ve ilçenin ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarını sürdürdü.

Torbalı merkezden Ayrancılar’a, mahallelerden kırsal bölgelere kadar ilçenin farklı noktalarında eş zamanlı çalışmalar gerçekleştiren ekipler; asfalt ve üstyapı çalışmalarından kaldırım düzenlemelerine, temizlikten çim biçmeye, yabani ot temizliğinden ağaç dikimine kadar birçok alanda çalışma yürütüyor.

HAFTA İÇİ, HAFTA SONU FARK ETMİYOR

Belediye ekiplerinin sahadaki yoğun mesaisinde; molozların kaldırılması, konteynerlerin temizlenmesi, çevre düzenlemeleri, çim biçme, ot yolma, park ve yeşil alan bakımları, asfalt ve kaldırım çalışmaları gibi birçok hizmet aynı anda gerçekleştiriliyor.

Başkan Demir: Önceliğimiz Atatürk Mahallesi Sakinleri
Başkan Demir: Önceliğimiz Atatürk Mahallesi Sakinleri
İçeriği Görüntüle

Özellikle önümüzdeki pazartesi başlayacak Uyum Haftası öncesinde okulların bahçelerinde de temizlik ve düzenleme çalışmaları yapan ekipler, eğitim yuvalarını yeni döneme hazırlıyor. Okul bahçelerinin temizlenmesi ve yıkanmasının yanı sıra çevre düzenlemeleri de gerçekleştirdi.

Sahadaki yoğun çalışma temposu, vatandaşların da dikkatinden kaçmadı. Hafta sonu olmasına rağmen çalışmaların devam etmesi ve ekiplerin ilçenin farklı noktalarında görev başında olması vatandaşlardan takdir gördü.