Torbalı Belediyesi Çocuk Korosu, müzikseverleri nostalji dolu bir kış akşamında buluşturuyor. “Çocuklar ve 90’lar – Kışa Merhaba Konseri” başlığıyla sahnelenecek konser, minik koristlerin büyük performansına ev sahipliği yapacak.
Şef Sedat Çetiner yönetiminde hazırlanan konserde, 90’lı yıllara damga vurmuş şarkılar çocukların sesiyle yeniden hayat bulacak. Hem çocukların sanatsal gelişimine katkı sunmayı hem de izleyicilere keyifli bir akşam yaşatmayı amaçlayan konser, her yaştan müziksevere hitap edecek.
Torbalı Belediyesi’nin kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında düzenlenen etkinlik, bu akşam 20.00’de Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Belediye yetkilileri, müziğin birleştirici gücüyle hazırlanan bu özel geceye tüm Torbalı halkını davet etti.
Minik yüreklerin sahnedeki büyük heyecanına tanıklık etmek isteyen vatandaşlar için konserin ücretsiz ve herkese açık olduğu belirtildi.





