Torbalı, bugün ilçeyi derin bir üzüntüye boğan acı bir haberle sarsıldı. İlçenin tanınan isimlerinden, yerel siyasetçi Adem Didin’in oğlu Buğrahan Didin, bir süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düşerek 33 yaşında hayatını kaybetti.
1999 yılında Torbalı Belediye Başkanlığı’na aday olan ve bir dönem İl Genel Meclisi üyeliği yapan Adem Didin’in oğlu olan Buğrahan Didin için bugün öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.
Cenaze törenine Torbalı Belediye Başkan Vekili Ertan Çelik, Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Zümer Timur Mert, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Dualar ve gözyaşları eşliğinde toprağa verilen Buğrahan Didin, sevenleri tarafından hüzünle uğurlandı. Didin ailesi, taziyeleri kabul ederken ilçede büyük bir dayanışma örneği sergilendi.




