CHP Tarım ve Orman Politika Kurulu Başkanı Sencer Solakoğlu, tarım ve hayvancılık politikalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunmak ve üreticilerin yaşadığı sorunları yerinde dinlemek üzere Torbalı’ya geliyor.

Solakoğlu, özellikle hayvancılık alanında yaşanan sorunlar, üretim maliyetleri ve çözüm önerileri hakkında çiftçilerle bir araya gelecek. Üreticilerin taleplerini doğrudan dinleyecek olan Solakoğlu, tarım politikalarına dair görüş ve önerilerini de paylaşacak.

Buluşma, 4 Şubat Çarşamba günü saat 18.30’da Göllüce Köyü’nde gerçekleştirilecek. Program, CHP Torbalı İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenecek.

Torbalı Sevilen Öğretmeni İrfan Uzar’a Ağlıyor
Torbalı Sevilen Öğretmeni İrfan Uzar’a Ağlıyor
İçeriği Görüntüle

CHP Torbalı İlçe Başkanı İbrahim Özel, tüm üreticileri ve vatandaşları toplantıya davet ederek, tarım ve hayvancılığın geleceğinin konuşulacağı buluşmanın önemine dikkat çekti.