Torbalı Belediyesi, halk sağlığını korumak ve çevre temizliğini sağlamak amacıyla ilçe genelindeki çöp konteynırlarını rutin olarak dezenfekte etmeyi sürdürüyor. Belediye ekipleri, bugün de tüm mahallelerdeki konteynırları özel ilaçlarla köpüklü şekilde yıkayarak dezenfekte etti.

Kentin borcu kabardı: 1 yılda 152 milyar TL arttı
Kentin borcu kabardı: 1 yılda 152 milyar TL arttı
İçeriği Görüntüle

Konteynırların kötü koku yaymasının ve zararlı haşerelerin üremesinin önüne geçmek için yürütülen çalışmalar, vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Ekipler, sadece temizlikle sınırlı kalmayıp aynı zamanda düzenli aralıklarla ilaçlama da yaparak hijyen standartlarını en üst seviyede tutuyor.

Torbalı Belediyesi yetkilileri, bu çalışmaların düzenli olarak devam edeceğini ve vatandaşların daha sağlıklı, temiz bir çevrede yaşamaları için hiçbir fedakârlıktan kaçınılmayacağını belirtti.