Bayındır Spor’un 1 yıl As ve 1 yıl başkanlığını yapan Torbalılı Genç İş Adamı Utkucan Bahçıvan, takımı Bayıındır’ın esnafına devrettiğini açıklayarak takıma gece gündüz demeden yanında olan Bayındır halkına teşekkür etti.

Bayındır Spor’un 1 yıl As ve 1 yıl başkanlığını yapan Torbalılı Genç İş Adamı Utkucan Bahçıvan, takımı Bayıındır’ın esnafına devrettiğini açıklayarak takıma gece gündüz demeden yanında olan Bayındır halkına teşekkür etti. Utkucan Bahçıvan yaptığı açıklamada; “1 yıl as başkanlığını ve 1 yılda başkanlığını yapmış olduğum büyük bir aşkla nakış nakış işlediğimiz çok kalabalık ama sahipsiz takımı olan bayındır sporumuzu daha iyi daha güçlü yerlerde görebilmek adına Bayındırlı esnaf dostlarımıza devretmiş bulunmaktayız. Bu süreçte gerek belediye başkanlığı gerek kaymakamlık gerek gençlik spor müdürlüğü gerek siyasi parti kuruluşları ve diğer STK’lara teşekkür etmek isterdim ama maalesef hiç birine teşekkür edemiyorum. Yağmur çamur demeden sıcak soğuk demeden emniyetten dayak yemelerine rağmen itilip kakılıp kendi stadında deplasman muamelesi görmesine rağmen beni ve şerefli bayındır sporumuzu yalnız bırakmayan BAYINDIRIMIZIN ASİL VE GERÇEK SAHİPLERİNE, PİRİM VE ALACAĞI PARAYI HESAP ETMEDEN ŞEREFİYLE KANIYLA VE TERİYLE BİZİM VE BAYINDIR HALKI İÇİN YÜREĞİNİ KOYAN TÜM FUTBOLCU KARDEŞLERİME ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
Bayındır ve Bayındır Spor benim için bir aşk bir tutkudur. Bayındır benim evim bayındır benim özelimdir. Bayındırlı tüm protokol üyelerinden bizi itilen yalnızlığa yeni yönetimi itmemelerini yeni yönetime sahip çıkmalarını ve bayındır sporumuza sahip çıkmalarını çok kez söyledim ama bir sonuç elde edemedim bu gün son kez daha söylüyorum. Bayındır sporumuz hepimizin takımı dır. Kimse unutmasın ki Bayındırsporumuz yalnızdır. Kimse unutmasın ki Utku Can BAHÇIVAN Bayındır sporun uzağındadır. Bu sevdaya gönül veren tüm dostlarımıza selam olsun. Sağ olun var olun Allah’a emanet olun.” ifadelerini kullandı.

85 mahalle daha su tankerine kavuştu 85 mahalle daha su tankerine kavuştu

Bizlerde Bayındır Son Dakika ailesi olarak takımımıza sahip çıkan ve sahipsiz