Seferihisar'da başlayan ve rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan orman yangınına müdahale devam ederken, Torbalı Belediyesi de ekipleriyle sahada aktif olarak görev alıyor. Yangın bölgesine sevk edilen 2 su tankeri, 1 Canbulans aracı ve 10 kişilik Torbalı Arama Kurtarma Timi (TAKUT), İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Orman İşletme Müdürlüğü ve AFAD ile koordineli bir şekilde yangınla mücadele ediyor.

Özellikle Ürkmez’deki site bölgelerinde bazı evlerin yangından etkilenme riski taşıması nedeniyle, bölgedeki vatandaşlar güvenli alanlara tahliye edilmeye başlandı. Yangının kontrol altına alınması için yoğun çaba harcanırken, ekipler gece boyunca da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Torbalı Belediyesi’nden Destek Mesajı

Torbalı Belediyesi, yangından etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, ekiplerin ihtiyaç duyulan her noktada görev başında olacağını belirtti. Belediye yetkilileri, yangın söndürme ve tahliye çalışmalarına katkı sunan tüm kurumlarla tam bir iş birliği içinde olduklarını vurguladı.

Torbalı’nın sevilen ismi hayatını kaybetti
Torbalı’nın sevilen ismi hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Vatandaşlara, yangın bölgesine izinsiz giriş yapmamaları ve yetkililerin yönlendirmelerine uymaları çağrısı yapıldı.