Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 1 Mayıs ile 26 Mayıs 2025 tarihleri arasında suçla mücadele kapsamında Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kapsamlı operasyonlar gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar sonucunda 4 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet kurusıkı tabanca, 41,85 gram uyuşturucu madde ve 159 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
Trafik denetimlerinde ise 446 araç ve motosiklet sürücüsüne çeşitli ihlallerden cezai işlem uygulandı. Operasyonlar kapsamında, farklı suçlardan aranan 30 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Emniyet yetkilileri, Torbalı’da halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerin ve operasyonların aralıksız olarak sürdürüleceğini ifade etti.